Kontakt Better Flow: +45 2872 5125 - Mail im@better-flow.dk

Referencer.

”Når man går hjem og ydmygt forsøger at anvende det, man lige har lært på et kursus – så har det været godt. Man er blevet berørt.
Sådan var Inge Svanes kursus om SE- terapi.

Flere gange i løbet af kurset blev jeg rørt – både fysisk/ sansemæssigt, følelsesmæssigt og mentalt. Den 3-deling man netop gentagne gange vender tilbage til – også i et traumeforløb.
Trygheden ved hinanden blev langsomt opbygget gennem blide, sjove, interessante øvelser, hvor vi mærkede egne og andres grænser, følelser og kroppe.

Ofte var rummet fyldt af overraskende godmodig latter og varme øjne – lidt efter af dyb alvor og indlevelse.
Filmklip fra dyreverdenen som Peter Levine ( grundlæggeren af SE – terapi ) vender tilbage til som identificerbare, blev vist og brugt som indlevelsesgrundlag.

Børn blev nævnt mange gange. Inge Svane har meget stor børne/ familieterapeutisk erfarring. Dette gav en rig dialog, som hun krydrede med pædagogiske handlemuligheder.

Det hele var vel underbygget og eksemplifiseret via en meget klar og rolig teoretisk indføring i, hvad der sker med hjernen/ kroppen / følelserne og ikke mindst nervesystemet. ” Traumet er ikke i hændelsen, men i nervesystemet ” Citat fra kurset.

Til sidst var vi klædt på til meget nysgerrige, nogle også lidt “bævende” over for den nye situation, at sidde i flere klient/terapeut situationer, hvor vi brugte nogle af SE- terapiens blide, rolige, kropslige metoder.

Alt dette i en let og rolig stemning i et dejligt lokale, store smukke omgivelser og sidst, men ikke mindst, en udsøgt lækker frokost – som hendes mand havde kreeret- / morgenbuffet / kagebord.
Tak til Inge Svane for et par dejlige og indholdsrige dage, hvor jeg kørte – ikke træt – men beriget og glad hjem med SE – terapien under mine vinger.”

Vivi Larsen
”Jeg var så heldig at være deltager i 2 dages workshop omhandlende kropslig tilgang til traumeforståelse af børn og voksne ramt af stress og traumer.

Jeg glædede mig inden og kan kun sige at jeg bagefter var endnu mere begejstret og mine forventninger var indfriet.

Inge er en god og inspirerende underviser – to dage fløj afsted..
Workshoppen afholdes i superfine rammer og der er en god atmosfære.

Workshoppen gav et indblik i den teoretiske forståelse af SE metoden og inspiration til, og hvordan det i mindre bidder kan implementeres i alm samtaleterapi/ samvær med traumatiserede børn, unge og voksne.

Dagene var varierede og et mix af teori og praksisnære øvelser. Jeg blev meget inspireret af de praksisnære øvelser og de har vist sig let omsættelige ind i mit arbejde med sårbare unge og voksne.

Allerede dagen efter gik jeg i gang med at anvende de kropslige øvelser i mit arbejde – som før var båret primært af samtale.
Det har haft stor effekt i mit arbejde at indrage kroppen i arbejdet og være mere opmærksom på, hvad den fortæller..

Jeg anbefaler workshoppen på det varmeste

Ser i øvrigt frem til modul”

Karin Sørensen
”Vores dreng er endelig sig selv”

Vores søn på 13 år har været igennem årelange perioder med angst og skolevægring.

Privatskole, folkeskole og Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center før han endelig landede på Tørring Skole, som overbeviste ham (og os) om, at de havde såvel faglige og pædagogiske kompetencer, som hjertet på helt rette sted.

Sammen med skolens dygtige personale tog vi en beslutning om at forsøge at speede processen op, og skolen anbefalede os at starte et samarbejde på tværs: Skole, hjem og Inge/Better-Flow.

Vi har gennem årene forsøgt meget og besøgt mange velmenende fagfolk, lægmænd og specialister. Uden det store held…

Men at medvirke til den udvikling der skete, efter vores søn bl.a. startede sit forløb med Inge, har været helt fantastisk. Inge er 100% barnets “advokat” og hjælper med at sætte ord på alt det der er svært. Og at formidle dette til forældrene, selvom sandheden godt kan være lidt smertefuld.

Hun har hjulpet os med værktøjer og alternativer til dén daglige trummerum, vi som familie var groet fast i. Hun har medvirket til at styrke vores søns selvværd, og vi befinder os lige nu i en udviklingsproces, som nærmest udvikler sig eksponentielt, i positiv retning.

Vi kan kun anbefale at man tager fat i Inge, hvis ens barn (eller én selv) har det svært. Hun danner sig hurtigt et overblik over, hvad der skal arbejdes med, og tager fat i udfordringerne i det tempo, der passer til situationen.”

Lotte og Christian
” Vi vil på det varmeste anbefale Betterflow og Inge Mørup.

Da vi som familie landede i en livsperiode med store problematikker, hjalp Inge Mørup os til at få problemerne løst og til at finde glæde og styrke igen. Inge tog hånd om os alle – alene og hver for sig – og hjalp, både børn og voksne, med det vi hver især havde brug for.

Inge er meget faglig dygtig og omsorgsfuld. Hun lytter og drejer tingene, så man som klient ser nye løsningsmuligheder – samtidig er hun også meget ærlig og sætter lys på de ”blinde” områder, hvor det gør ondt at få at vide, at der er plads til forbedring.

Inge finder den form for terapi der passer det enkelte familiemedlem bedst – om det er at lege med bolde, være i den skønne have med hunden, lave SE-øvelser på briksen eller om det er ren samtale, så finder Inge vej ind til det svære.

Af hjertet tak Inge, for det du har gjort for os alle 4.”

Lene Bremer og Cristian Willum
”Det har været fantastisk for os alle at gå hos Inge. Vores datter følte omgående tryghed og fortrolighed, som hjalp hende med at sætte ord på hendes frustrationer. Meget gik helt tilbage til fødsel, som var forløsende for os alle at talt igennem. Undervejs fik vi værktøjer som vi bruger i hverdagen og efter 3 behandlinger har vi et glad, kærlig og velfungerende barn.

Vi havde talt længe om at skulle bruge noget hjælp, men var måske ikke den store tilhænger af en psykolog. Fandt frem til Inge og følte at hendes metoder lød rigtige for os alle. Vi håbede hun kunne hjælpe, og fik indfriet ALLE forventninger og mere til.
Det kan beskrives med 4 ord Fortroligt, nærværende, forløsende og forundeligt.

Jeg fandt tilfældigt Better Flow, men synes metoderne lød helt rigtige for os. Vi havde behov for hjælp, men var ikke overbeviste om at en psykolog var den rette. Derfor lød Inges metoder rigtige for os. Det perfekte valg!

Jeg vil helt sikkert anbefale BETTER FLOW til andre?
Jeg anbefaler Inge til alle som går og bøvler med nogle udfordringer. Børn som voksne.

Fordi vi har set hvad hun kan, og er overbevist om at metoden og Inges personlighed er god for rigtig mange mennesker. Hvorfor ”bøvle” når Inge kan hjælpe efter få behandlinger.

Jeg fandt BETTER FLOW På internettet og fulgte med en stund på hendes FB side. ”

Lene Bisgaard
” Det har været et langt og intenst forløb, hvor hele familien har været inddraget. Både som helhed og i grupper og enkeltvis. Vi har alle været på arbejde, med os selv og sammen. Og for hver gang vi kørte hjem fra Better Flow var der noget der var anderledes.

Jeg vil sige at vi fik en masse ud af det. Det har vist sig hen ad vejen. Specielt kan jeg mærke at jeg er blevet god til at selv regulere og stå fast. Men jeg ser også mine to børn i trivsel og åbne for verden igen. Det er skønt at se dem leve igen.
Forløbet kan beskrives med 4 ord – Nærvær, rummelighed, stifinder og støtte.

Det var vores første socialbehandler der anbefalede hende til os og skaffede kontakten. Efter vi havde prøvet en anden mulighed først, som ikke hjalp os det rette sted hen.

Jeg vil bestemt anbefaler Better Flow, har allerede gjort det, til familier og enkelt personer, med traumer af forskellige art. Skilsmisse, livstruende sygdom og død.

Jeg anbefaler Better Flow fordi jeg ser hvad det kan rykke rundt på og når der er brugt mange timer på psykologer og andre terapeuter, så mangler der lige denne SE terapeutiske side for at få nervesystemet reguleret og gamle ting ud af systemet.”

Anonym
” Mit forløb hos Better Flow har været bedre end jeg kan sætte ord på. Jeg har fået meget mere ud af forløbet end jeg havde forventet. Det har været trygt, nærværende, forløsende og helt ubeskriveligt. Det var min afdøde søn Zacharias som “valgte ” og førte mig til Inge. Jeg syntes alle mennesker burde opleve det Inge kan give. Inge kan hjælpe med at bryde den barriere der ofte er mellem krop og sind.

Jeg vil helt klart anbefale BetterFlow, som jeg allerede har gjort til flere. ”

Lise Pilgaard
”Jeg var overrasket over effekten af, at min krop indgik i terapien. Jeg var kun hos Inge to gange. Den første gang arbejdede vi med mit traume, som efter terapien gav mig en skelsættende oplevelse, hvilket jeg ikke er i tvivl om, havde noget med min krop at gøre. Jeg har i mange år arbejdet med mig selv og havde (i mit hovedet) en stor indsigt i de episoder/oplevelser, der har påvirket mig i mit voksenliv. På trods af det var mine mønstre tilbagevendende, hvilket var meget frustrerende, når jeg nu godt vidste, hvad det handlede om. Via kropsterapien blev min indsigt integreret i mig på en anden måde.

Anden gang arbejdede vi med at mærke, hvordan den indsigt føles i kroppen.

Jeg har fået mere ud af forløbet, end jeg regnede med, kan beskrive det med ord som: Respekt, omsorg, varme, tillid.

Jeg anbefaler helt bestemt Better Flow til andre, da det har været meningsfuldt og givende at opleve intellekt og krop arbejde sammen.”

Pernille Aaquist
”Vores familie har fået en utrolig kompetent og nærværende behandling hos Better Flow. Inge forstod hurtigt, den problemstilling vores søn og familie var i, da vi første gang besøgte Inge.

Inge formåede, at give vores søn en tryghed i hans ”angst-kaos” og er i dag en ”helle” for ham. Vores søn sagde, efter første besøg,: ” Hun, forstår mig”. Det var meget sigende for vi andre var på daværende tidspunkt fuldstændige magtesløse overfor det vi stod i.
Inge samlede os alle op (forældre og barn og søskende) og har gives os nogle super gode redskaber til, at håndtere de udfordringer og konflikter det er, at leve sammen med et særlig sensitivt barn med en sansemotorisk spiseforstyrrelse.

Da vi kontaktede Inge, håbede vi bare på, at der var en der kunne forstå os og hjælpe vores søn på vej efter hans angst-udløsende hændelse.

Forløbet hos Inge har været en stor hjælp, Jeg havde haft kontakt til andre behandlere over nettet, men de turde ikke gå i gang med opgaven. Da jeg kontaktede Inge var hun ikke afvisende overfor problemstillingen og ville gerne have en snak med vores søn for, at se om hun kunne hjælpe ham. Inge udviste os tillid, forståelse og er en kompetent, nærværende person.

Inge tager én alvorligt og har en fantastisk evne til at formidle budskaber på. Inge kan på fornemvis få én til at slappe af og håndtere problemstillinger på en overraskende og simpel måde.

Der hviler en ro og healende atmosfære når man er i Inges ”univers”. Selvom der er mange følelser på spil er man altid utrolig afslappet efter en behandling.

Derudover har hun et fantastisk tag på børn. Vores søn har fuld tillid til Inge og siger, at hun er den eneste, der forstår ham 

Jeg vil helt klart anbefale Inge og har gjort det flere gange. ”

Anja Jensen
”Jeg syntes at det har været et rigtig godt forløb og jeg er glad for at der ikke blev pakket noget ind.

Mine forventninger til forløbet var at jeg håbede på at få ro i min krop og mit hoved. Det fik jeg også og oveni har jeg lært at lytte efter min krop og bedre forstå hvad den vil fortælle mig. Jeg har fået en bedre kropsforståelse og selverkendelse så jeg forhåbentlig får stoppe problemerne før kroppen får det så slemt at den siger fra

Jeg valgte BETTERFLOW fordi jeg havde set hvad hun havde gjort for min datter og syntes godt om metoden og vidste at hvis jeg skulle hjælpes, skulle jeg vælge en anden behandling end psykolog. Jeg vil helt klar anbefale BETTERFLOW fordi at det hjælper og fordi at der bliver arbejdet i bund med problemerne. Jeg har fået en meget bedre forståelse for, hvorfor jeg har haft det som jeg har.”

 Britt Nielsen
”Jeg har været i behandling hos dig tre gange, og det har været givende for mig, og jeg har fået mere overskud. Jeg havde ingen forventninger til forløbet, men det har givet mig en masse. Forløbet har været healende, beroligende, overraskende og uforståelig.

Jeg valgte BETTERFLOW fordi jeg vidste jeg havde brug for noget, der var kropsligt. Jeg havde hørt om dig og dine behandlinger, og tænkte det kunne være en mulighed for mig. hvilket det bestemt har været.

Jeg vil helt bestemt anbefale BETTER FLOW til andre, dels fordi du har hjulpet mig, og fordi jeg syntes du er meget respektfuld i din tilgang til behandlingen.”

 Ann-Mari S. Meyer
”Det har været et rigtig godt forløb, som har givet mig rigtige gode redskaber med i bagagen. Det har gjort mig i stand til at mærke, om det jeg gør i livet er rigtigt for mig, samt jeg er blevet meget bedre til at få stoppet op, inden det løber ud ad et sidespor.Ud over den mentale del i sådan et forløb, så har jeg desuden ikke migræne eller problemer med ryggen i samme omfang længere, og jeg har desuden også tabt mig.

Forløbet hos BETTER FLOW har været, livsændrende, lærerigt, overraskende (på den fede måde) og trygt.Jeg har fået meget mere ud af forløbet end jeg overhovedet havde kunnet forestille mig. Jeg ved ikke hvad jeg havde af forventninger inden forløbets start, men det liv jeg har i dag, og den jeg er i dag; er meget bedre og mere lykkelig end før. Jeg hviler meget mere i mig selv i dag. Jeg vil klart anbefale Inge fordi det kan give en et meget bedre liv, hvor man er i stand til at mærke om det man gør, er det der er rigtigt for en. Ved at bruge Inges metoder kan man også mindske det at føle sig stresset/presset.

Alle burde give sig selv sådan et forløb. 

Louise Kjærgaard 
”Forløbet hos BETTER FLOW var super spændende. Jeg har ikke prøvet SE-metoden før, så jeg var meget skeptisk og der skulle lige en behandling til, før jeg kunne slappe af i det. Men det overraskede mig, hvor meget min krop tog i mod behandlingen, og jeg fik det meget bedre. Jeg fik også mere mod på at konfrontere min angst ved hjælp af de redskaber jeg modtog – og se mig selv i øjnene og tro på, at jeg er god nok. Forløbet hos BETTER FLOW har været positivt grænseoverskridende, lærerigt, behageligt og super spændende. Jeg vil til enhver tid anbefale Inge. Hun er super dygtig, sød og behagelig at snakke med, hun får en til at føle sig tryg. Man føler sig ikke dum uanset hvilke tanker man går med.”
Christina

 

Back to Top
SE Terapi - Psykoterapi - Traumebehandling i Randers og omegn.