+45 2872 5125 im@better-flow.dk

Hvem er jeg?

Jeg hedder Inge Svane. Jeg er 52 år og mor til tre dejlige børn. Jeg blev skilt fra mine børns far for flere år siden, men har siden fundet kærligheden igen med en ny mand. Jeg bor på landet, hvor der er højt til himlen – og god plads til at drive min klinik.

Jeg har arbejdet med børn, unge, voksne og familier i de sidste 28 år i både offentligt og privat regi. I 2013 blev jeg uddannet SE-terapeut og har siden arbejdet som selvstændig med blandt andet terapi/SE-terapi, traumebehandling og undervisning.

Jeg forventer noget af dig

 

Min terapi og undervisning er baseret på en kropslig metode. For når vi får kroppen med, opnår vi de bedste resultater.

Jeg har oplevet rigtig mange klienter, både børn og voksne, der efter længere perioder i taleterapi ikke kom sig ordentligt efter en traumatisk oplevelse. Jeg har selv i flere år primært talt med mine klienter om deres oplevelser, men jeg har erfaret, at man nogle gange kan tale for meget. 

I 2013 blev jeg uddannet SE-terapeut (Somatic Experiencing). Jeg begyndte at involvere mine klienters krop i terapien for at få løsnet op for al den energi, der sidder i kroppen og slider – nogle gange i flere år. Vi mennesker vil gerne tænke og forstå, men vi glemmer ofte, at kroppen også reagerer på traumer. Derfor skal en traumatisk oplevelse også bearbejdes i kroppen. 

Jeg skaber et terapeutisk rum i min klinik, hvor der er tid, omsorg og tryghed. Det er centralt for, at både børn og voksne tør arbejde med sig selv og de traumer, de har med i bagagen.

Jeg forventer noget af dig! Om du er klient i terapi eller behandler på kursus. Du skal selv tage ansvaret, for din egen udvikling. Udviklingen kommer nemlig indefra, ikke fra mig. Min opgave er at hjælpe dig, så du kan finde din egen styrke og kraft. 

Det gør jeg ved at skabe et rum, et terapeutisk rum i min klinik og et nysgerrigt rum for mine behandlere på kursus, hvor der er tid, omsorg og tryghed. Det er centralt for, at både børn og voksne tør arbejde med sig selv og de traumer, de har med i bagagen, og for at vi som behandlere kan lære noget nyt.

Min erfaring og uddannelse

 • 2021 2 dags Grundkursus i øreakupunktur ( Nada) 
 • 2019: Ottedages kursus i Kropslig forankring gennem arbejde med det Haptiske system ved underviser Marcelo Muniz
 • 2018 Workshop Sham & Pride- Coming to the Authentic Self  ved underviser Peter Levine
 • 2017: Tredages kursus i metakognitiv psykoterapi ved underviser Linda Burlan Sørensen
 • 2015 og 2016 Ottedages kursus i kropsorienterede redskaber til arbejde med børn ved underviser Ale Duarte
 • Fra 2014 – 2019: Tilknyttet SE-uddannelsen i Danmark som assistent
 • 2013: Fik min selvstændige klinik Better Flow
 • 2013: Blev certificeret SE-terapeut efter treårig uddannelse til SE-traumeterapeut (Somatic Experience practitioner ® ved Peter Levine/Traumeheling Danmark)
 • 2012 SE for Kids – 3 dags workshop ved underviser Maggie Kline
 • 2011 Stress, Traumer, Emotioner og tilknytning 3 dags workshop ved underviser Radja Selvam
 • 2008: Uddannet som familierådgiver, terapeut samt supervisor på Kempler instituttet
 • 2000: Grunduddannelsen som pædagog

Du kan også læse om mig på websiden www.levlykkeligt.dk

Samarbejdspartnere

Jeg er altid interesseret i ny viden, så jeg samarbejder blandt andet med andre behandlere og terapeuter, og jeg er altid interesseret i at indgå nye samarbejder. Det er ikke kun for at dygtiggøre mig, at jeg forsøger at følge med i, hvad der rører sig. Det er i høj grad for at kunne tilbyde dig den allerbedste terapi.

  Kommuner

   

  Forsikringsselsskaber