+45 2872 5125 im@better-flow.dk

Terapi

Jeg tilbyder terapi for psykiske lidelser, traumer eller nedtrykthed. Jeg behandler både børn og voksne med SE-metoden, der er en kognitiv og kropslig metode.

 OBS! Jeg har pt. lukket for tilgang af nye klienter .
 

Depression

Føler du dig trist, ukoncentreret og søvnbesværet? Mangler du energi, overvejer du at gøre selvskade, eller glemmer du at spise og drikke? SE-terapien hjælper dig, så depressionen ikke overtager dit liv.

Er du i tvivl?

Depression er en alvorlig sygdom. Kontakt din læge for at få stillet en diagnose.

Stress og angst

Oplever du langvarig stress? Er din krop i konstant beredskab? Stress og angst hæmmer dig i at leve livet. Få hjælp til at slappe af med SE-terapi.

Er du i tvivl?

Stress er normalt, men når den er invaliderende, skal den tages alvorligt. Kontakt Better Flow, hvis du er i tvivl om stress.

Er du i tvivl?

Angst er normalt, men når den er sygelig, skal den behandles. Kontakt din læge, hvis du er i tvivl om angst.

Sorg

Har du mistet dit barn? Din mor eller far? Din gode ven? Sorg kræver tid, men må ikke blive en byrde, der tynger krop og sind. SE-terapien bearbejder sorgen, så du genfinder din livsglæde.

Er du i tvivl?

Vi reagerer alle forskelligt, når vi mister. Vrede, lettelse, tomhed, afsavn, smerte.

PTSD

Har du været i krig? Blevet truet på livet? Været udsat for seksuelle overgreb? Bearbejder du ikke dine traumer, kan du udvikle PTSD. SE-terapien lader din krop slappe af, så den kan reagerer på den overflod af energi og uro, du føler.

Er du i tvivl?

Posttraumatisk stressforstyrrelse er en alvorlig lidelse. Kontakt din læge for at få stillet en diagnose.

Nedtrykthed

Alle kan have godt af terapi. Du behøver ikke have en psykisk lidelse eller en diagnose for at føle dig nedtrykt og have brug for hjælp. SE-terapien kan hjælpe dig med at få overskuddet, glæden og livskraften tilbage.

Er du bekymret for dit barn?

Mobning. Angst. Spiseforstyrrelse. Dødsfald tæt på. Børn har også brug for terapi. SE-terapien hjælper dit barn med at åbne op, mærke sin krop og forløse følelser og fastlåst energi.

Kontakt

Kontakt mig for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dit barn.

Priser
Første SE behandling 1 1/2 time
(studerende/pensionister)
1.500,-
(1.250,-)
Se behandling 1 time
(studerende/pensionister)

1.000,-
(850,-)  

Afstressende SE behandling på briks 1.000,-
Individuel/børneterapi 1 time 1.000,-
Par/familieterapi 1 1/2 time 1.500,-

"Vores dreng begyndte at mærke sig selv "

Vi har haft et forløb hos Inge med vores dreng på fem år, som har haft traumer med sig fra en hård fødsel, sygdom som helt spæd og hospitalsindlæggelse med et flækket lårben, da han var knap tre år. Vi har prøvet flere forskellige behandlingsformer, da vores dreng aldrig har kunnet give udtryk for sine følelser, haft enormt svært ved at have øjenkontakt, ikke har kunnet modtage ros og haft et lavt selvværd. Vi har aldrig haft den store succes med disse behandlinger, men efter et forløb ved Inge, har vi fået en helt anden dreng, som virkelig har rykket sig og nu kan give udtryk for følelser, have øjenkontakt og bare er i meget bedre trivsel. Vi var begge lidt skeptiske efter de første to gange hos Inge, da det ikke rigtig lykkedes at skabe den nødvendige kontakt til vores dreng, da han ikke ville indgå i de tiltag og lege, som Inge bragte på banen. Derfor var Inge nødt til at gennemtænke tilgangen, og gennem sparring med en kollega fandt hun en løsning omkring en fælles historie, der blev fortalt af os forældre (med støtte fra Inge). Det virker helt skørt, men denne behandling hjalp vores søn, og efter tre sessioner med historiefortælling, havde vores søn rykket sig utrolig meget, og vi havde nu et barn, der kunne udtrykke følelser, kunne begynde at holde øjenkontakt og bare var godt tilpas. Vi er så glade for, at vi har været i et forløb hos Inge, og vi er begge meget imponerede over, hvorledes hun fandt frem til en alternativ behandlingsform, som ingen af os havde troet kunne have så stor effekt. Vi kan varmt anbefale Inge, og vi har hele tiden følt os i trygge hænder igennem en åben dialog omkring det mål, vi har arbejdet på at nå”.

 – METTE OG SUNE 

"Jeg kan leve frit igen - uden katestrofetanker og med helt ny appetit på livet"

“Jeg kom til Inge med flagrende og nærmest invaliderende angst – og en choktilstand på grund af en alvorlig kræftdiagnose. Jeg har haft angst gennem flere år, og jeg har løbende fået hjælp hos psykolog. Efter blot to behandlinger ved Inge var angst og chok mere eller mindre forsvundet. Det er en skøn befrielse. Inges måde at hjælpe på er forbløffende effektiv, og den passede rigtig godt til mig. Inge spotter hurtigt problematikkerne, og uden så meget snak arbejder hun med både krop og psyke. Det er helt forunderligt. Jeg er meget taknemmelig, også selvom Inge insisterer på, at det er mig selv, der har gjort arbejdet. Jeg kan leve frit igen nu – uden katestrofetanker og med helt ny energi og appetit på livet.”

– LONE SCHOU NIELSEN

"Det var givende at opleve intellekt og krop arbejde sammen"

“Jeg var overrasket over effekten af, at min krop indgik i terapien. Jeg var kun hos Inge (Better Flow) to gange. Første gang arbejdede vi med mit traume. Det var en skelsættende oplevelse, og jeg er ikke i tvivl om, at det havde noget med min krop at gøre. Jeg har i mange år arbejdet med mig selv og havde – i mit hoved – stor indsigt i de oplevelser, der har påvirket mig i mit voksenliv. Alligevel var mine mønstre tilbagevendende. Med Inges kropslige tilgang til terapi blev den indsigt integreret i mig på en anden måde. Anden gang arbejdede vi med at mærke, hvordan min krop havde det. Jeg har fået meget mere ud af forløbet, end jeg regnede med. Det var fuld af respekt, omsorg, varme og tillid. Jeg anbefaler helt bestemt Inge til andre, fordi det har været meningsfuldt og givende at opleve intellekt og krop arbejde sammen.”

– PERNILLE AAQUIST

"Inge udviser tillid og forståelse og er en kompetent og nærværende person"

”Vores familie har fået en utrolig kompetent og nærværende behandling hos Better Flow. Inge forstod hurtigt de problemer, vores søn og familie oplevede. Inge formåede at give vores søn en tryghed i hans ”angst-kaos.” Efter første besøg hos Better Flow, sagde han: “Hun forstår mig.” Inge samlede hele familien op, og hun har givet os gode redskaber til at håndtere de udfordringer og konflikter, der opstår, når man lever sammen med et særligt sensitivt barn med en sansemotorisk spiseforstyrrelse. Da vi kontaktede Inge, håbede vi bare på, at der var en, der kunne forstå os og hjælpe vores søn på vej efter hans angstudløsende hændelse. Jeg havde haft kontakt til andre behandlere, men de turde ikke gå i gang med opgaven. Inge ville gerne hjælpe og tog en snak med vores søn for at se, om hun kunne hjælpe ham. Inge udviser tillid og forståelse og er en kompetent og nærværende person. Hun har en fantastisk evne til at formidle budskaber. Inge kan få dig til at slappe af, og hun håndterer dine problemer på en overraskende og simpel måde. Der hviler en ro og healende atmosfære over Inges “univers.” På trods af at der er mange følelser på spil, var vi altid utroligt afslappede efter en behandling. Inge har også et fantastisk tag på børn. Jeg kan helt klart anbefale Inge til andre.”

– ANJA JENSEN