+45 2872 5125 im@better-flow.dk

SE-terapi – SE kropsterapi

 

NOGLE GANGE KAN MAN TALE FOR MEGET. 

SE-terapi – SE-kropsterapi: Min terapi er baseret på en kropslig metode. For når vi får kroppen med, opnår vi de bedste resultater.

Jeg har oplevet rigtig mange klienter, både børn og voksne, der efter længere perioder i tale-terapi ikke kom sig ordentligt efter en traumatisk oplevelse. Jeg har selv i flere år primært talt med mine klienter om deres oplevelser, men jeg har erfaret, at man nogle gange kan tale for meget. 

I 2013 blev jeg uddannet SE-terapeut (Somatic Experiencing). Jeg begyndte at involvere mine klienters krop i terapien for at få løsnet op for al den energi, der sidder i kroppen og slider – nogle gange i flere år. Vi mennesker vil gerne tænke og forstå, men vi glemmer ofte, at kroppen også reagerer på traumer. Derfor skal en traumatisk oplevelse også bearbejdes i kroppen, og her er SE-terapi/SE-kropsterapi en effektiv metode.

Når jeg arbejder med SE-terapi, skaber jeg et terapeutisk rum i min klinik, hvor der er tid, omsorg og tryghed. Det er centralt for, at både børn og voksne tør arbejde med sig selv og de traumer, de har med i bagagen.

Jeg forventer meget af dig! Om du er klient eller behandler. Du skal selv tage ansvaret, for din egen udvikling. Udviklingen kommer nemlig indefra-, ikke fra mig. Min opgave er at hjælpe dig, så du kan finde din egen styrke og kraft. 

Det gør jeg ved at skabe et rum-, et terapeutisk rum i min klinik og et nysgerrigt rum for mine behandlere, hvor der er tid, omsorg og tryghed. Det er centralt for, at både børn og voksne tør arbejde med sig selv og de traumer, de har med i bagagen, og for at vi som behandlere kan lære noget nyt.