+45 2872 5125 im@better-flow.dk

Børn i balance

Børn i balance er et kursus i effektiv håndtering af det urolige barn. Kurset lærer dig at hjælpe barnet til en mere hensigtsmæssig regulering af tanker, følelser og adfærd med leg som middel.

Traumer er ikke en livstidsdom

Traumer er ikke en livstidsdom er et basiskursus i traumeforståelse. Mit kursus i traumebehandling lærer dig at se på den traumatiserede og traumer med nye øjne.  Du får en større teoretisk og praktisk viden, så du bedre kan stabilisere din  klients nervesystem og arousalniveau, øge klientens robusthed og kropslige integration af traumer. Et inspirerende kursus i traumebehandling.

Traumebehandling med fokus på kroppens ressourcer

Traumebehandling med fokus på kroppens ressourcer er et kursus i kropslig tilgang til behandling af klienter ramt af stress og traumer. Kurset lærer dig, hvordan du med berøring og fokus på regulering af det autonome nervesystem kan hjælpe dine klienter tilbage til et liv uden traumer. Det er således et kursus i traumebehandling med en række effektive redskaber.

Har du andre ønsker?

Har du et ønske til et undervisningsforløb, efteruddannelse, et foredrag eller kursus, du ikke kunne finde her på siden?
Jeg har lavet mange skræddersyede undervisningsforløb, foredrag og kurser.
Jeg underviser blandt andet for Seminar dk, som udbyder uddannelser/kurser i hele Danmark. 

Kontakt mig, så vi i fællesskab kan finde ind til netop dine/jeres behov !

"Inge brænder for emnet og gør stoffet let forståelig"

“Familiehuset i Frederikshavn har haft glæden af at have Inge Svane som underviser i en to dages-workshop som var inspireret af SE-metoden og tankegangen bag. Inge er en nærværende, engageret og inspirerende underviser. Inge brænder for emnet og gør stoffet let forståelig for alle og engagerer deltagerne. Inge er velforberedt og tager udgangspunkt i arbejdspladsens behov og muligheder. Undervisningen er en tilpas blanding af teori og praktiske øvelse. Undervisningen forgår i en positiv atmosfære og  styrker personalets sammenhold. Vi har været yderst tilfreds med undervisningsforløbet og glæder os til at få mulighed for at have flere undervisningsdage sammen med Inge.

 – MOHAMMAD DANESHJOU, AFDELINGSLEDER, FAMILIEHUSET OG SKANSEN I FREDERIKSHAVN

"Inge formår at holde samtlige kursister engageret hele kurset"

“Jeg oplevede kurset som meget relevant, brugbart, nytænkende og inspirerende, og jeg fik mere ud af kurset, end jeg havde forventet. Min oplevelse af Inge som underviser er, at hun er autentisk, nærværende, indsigtsfuld og inspirerende i hendes undervisning. Jeg vil klart anbefale Inge til andre, da hun formåede at holde samtlige kursister engageret hele kurset igennem. Hendes fornemmelse for vekselvirkningen mellem teori og praksisøvelser samt evne til at gribe det, der giver mening for den enkelte kursist, er enestående. Alt var, som det skulle være.”

– STINE TRUST LARSEN, AFDELINGSLEDER, UNG/BO/SKOLE I SILKEBORG

"Du går fra undervisningen med værktøjskasse med øvelser, du kan bruge i egen praksis fra første dag"

“Inge formidler på en nærværende og faglig kyndig måde. Hun formår altid at sammenflette og eksemplificere teori med praksis. Du går fra undervisningen med værktøjskasse med praktiske værktøjer i form af øvelser og lignende til brug i egen praksis fra første dag. Inge er en supermotiverende underviser, og du kan mærke, at hun brænder for at gøre en forskel – og det gør hun! Hendes etik og respekt for klienterne er helt særlig. Hun skaber et rum af tillid og nærvær. Jeg kan til enhver tid anbefale Inge.”

– LINEA BARTHOLIN, INDEHAVER AF FAMILIEKLINIKKEN I HOLBÆK