+45 2872 5125 im@better-flow.dk

Terapi

Jeg tilbyder terapi for psykiske lidelser, traumer eller nedtrykthed. Jeg behandler både børn og voksne med SE-metoden, der er en kognitiv og kropslig metode.

OBS! Jeg har lukket for tilgang af nye klienter i 2020.
Jeg åbner op for nye klienter i marts 2021.

Traumeguiden en hjælp til dig, der lever med traumer.

Depression

Føler du dig trist, ukoncentreret og søvnbesværet? Mangler du energi, overvejer du at gøre selvskade, eller glemmer du at spise og drikke? SE-terapien hjælper dig, så depressionen ikke overtager dit liv.

Er du i tvivl?

Depression er en alvorlig sygdom. Kontakt din læge for at få stillet en diagnose.

Stress og angst

Oplever du langvarig stress? Er din krop i konstant beredskab? Stress og angst hæmmer dig i at leve livet. Få hjælp til at slappe af med SE-terapi.

Er du i tvivl?

Stress er normalt, men når den er invaliderende, skal den tages alvorligt. Kontakt Better Flow, hvis du er i tvivl om stress.

Er du i tvivl?

Angst er normalt, men når den er sygelig, skal den behandles. Kontakt din læge, hvis du er i tvivl om angst.

Sorg

Har du mistet dit barn? Din mor eller far? Din gode ven? Sorg kræver tid, men må ikke blive en byrde, der tynger krop og sind. SE-terapien bearbejder sorgen, så du genfinder din livsglæde.

Er du i tvivl?

Vi reagerer alle forskelligt, når vi mister. Vrede, lettelse, tomhed, afsavn, smerte.

PTSD

Har du været i krig? Blevet truet på livet? Været udsat for seksuelle overgreb? Bearbejder du ikke dine traumer, kan du udvikle PTSD. SE-terapien lader din krop slappe af, så den kan reagerer på den overflod af energi og uro, du føler.

Er du i tvivl?

Posttraumatisk stressforstyrrelse er en alvorlig lidelse. Kontakt din læge for at få stillet en diagnose.

Nedtrykthed

Alle kan have godt af terapi. Du behøver ikke have en psykisk lidelse eller en diagnose for at føle dig nedtrykt og have brug for hjælp. SE-terapien kan hjælpe dig med at få overskuddet, glæden og livskraften tilbage.

Er du bekymret for dit barn?

Mobning. Angst. Spiseforstyrrelse. Dødsfald tæt på. Børn har også brug for terapi. SE-terapien hjælper dit barn med at åbne op, mærke sin krop og forløse følelser og fastlåst energi.

Kontakt

Kontakt mig for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dit barn.

Priser
Første SE behandling 1 1/2 time
(studerende/pensionister)
1.500,-
(1.250,-)
Se behandling 1 time
(studerende/pensionister)
1.000,-
Afstressende SE behandling på briks 1.000,-
Individuel/børneterapi 1 time 1.000,-
Par/familieterapi 1 1/2 time 1.500,-

"Vores dreng er endelig sig selv igen"

“Vores søn på 13 år har været igennem årelange perioder med angst og skolevægring. Han har gået i privatskole, folkeskole og på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, før han landede på Tørring Skole, som overbeviste ham og os om, at de havde de rette faglige og pædagogiske kompetencer samt hjertet på det rette sted. Skolen anbefalede os at begynde på et samarbejde på tværs af skole, hjem og Inge (Better-Flow). Vi har forsøgt meget og besøgt mange velmenende fagfolk, lægmænd og specialister uden det store held, men den udvikling, der skete, efter vores søn begyndte sit forløb hos Inge, har været helt fantastisk. Inge er barnets “advokat” og hjælper med at sætte ord på det, der er svært. Hun videreformidler det til forældrene, selvom sandheden kan være smertefuld. Hun har hjulpet os med værktøjer. Hun har fundet alternativer til den daglige trummerum, vi som familie var groet fast i. Hun har styrket vores søns selvværd. Vi har alle udviklet os nærmest eksponentielt i en positiv retning. Vi kan kun anbefale, at man tager fat i Inge, hvis ens barn har det svært. Hun forstår hurtigt, hvad der skal arbejdes med, og tager fat i udfordringerne i det tempo, der passer til situationen.”

 – LOTTE OG CHRISTIAN

"Det var givende at opleve intellekt og krop arbejde sammen"

“Jeg var overrasket over effekten af, at min krop indgik i terapien. Jeg var kun hos Inge (Better Flow) to gange. Første gang arbejdede vi med mit traume. Det var en skelsættende oplevelse, og jeg er ikke i tvivl om, at det havde noget med min krop at gøre. Jeg har i mange år arbejdet med mig selv og havde – i mit hoved – stor indsigt i de oplevelser, der har påvirket mig i mit voksenliv. Alligevel var mine mønstre tilbagevendende. Med Inges kropslige tilgang til terapi blev den indsigt integreret i mig på en anden måde. Anden gang arbejdede vi med at mærke, hvordan min krop havde det. Jeg har fået meget mere ud af forløbet, end jeg regnede med. Det var fuld af respekt, omsorg, varme og tillid. Jeg anbefaler helt bestemt Inge til andre, fordi det har været meningsfuldt og givende at opleve intellekt og krop arbejde sammen.”

– PERNILLE AAQUIST

"Inge udviser tillid og forståelse og er en kompetent og nærværende person"

”Vores familie har fået en utrolig kompetent og nærværende behandling hos Better Flow. Inge forstod hurtigt de problemer, vores søn og familie oplevede. Inge formåede at give vores søn en tryghed i hans ”angst-kaos.” Efter første besøg hos Better Flow, sagde han: “Hun forstår mig.” Inge samlede hele familien op, og hun har givet os gode redskaber til at håndtere de udfordringer og konflikter, der opstår, når man lever sammen med et særligt sensitivt barn med en sansemotorisk spiseforstyrrelse. Da vi kontaktede Inge, håbede vi bare på, at der var en, der kunne forstå os og hjælpe vores søn på vej efter hans angstudløsende hændelse. Jeg havde haft kontakt til andre behandlere, men de turde ikke gå i gang med opgaven. Inge ville gerne hjælpe og tog en snak med vores søn for at se, om hun kunne hjælpe ham. Inge udviser tillid og forståelse og er en kompetent og nærværende person. Hun har en fantastisk evne til at formidle budskaber. Inge kan få dig til at slappe af, og hun håndterer dine problemer på en overraskende og simpel måde. Der hviler en ro og healende atmosfære over Inges “univers.” På trods af at der er mange følelser på spil, var vi altid utroligt afslappede efter en behandling. Inge har også et fantastisk tag på børn. Jeg kan helt klart anbefale Inge til andre.”

– ANJA JENSEN