+45 2872 5125 im@better-flow.dk

KURSUS I TRAUMEBEHANDLING: ‘Traumebehandling med fokus på kroppens ressourcer’

Bestil mig til at holde et kursus hos dig!

Det lærer du på ‘Traumebehandling med fokus på kroppens ressourcer’

3 dags kursus

Du får en dybere teoretisk og praktisk viden i, hvordan du bedre kan stabilisere din klients nervesystem og arousal niveau og øge klientens robusthed igennem kropslige øvelser, behandling på briks samt fokus på den holistiske tilgang til traumearbejde.

Du lærer om, hvordan du undgår at retraumatisere, hvordan du aflæser klientens kropslige signaler, hvordan du med berøring kan stabilisere det autonome nervesystem, så det kommer i balance og flow, og om hvilken betydning tyngdekraften og dit åndedræt har, når dit nervesystem overvældes.

Du kommer selv på arbejde. Kroppen er dit redskab, og det er vigtigt, at du ved, hvordan øvelserne mærkes på egen krop, inden du skal ud og anvende dem i praksis. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser. 

Jeg tilpasser kurset, så det bliver skræddersyet til dig, dit netværk, din afdeling eller dine kollegaer. Det er vigtigt, at kurset tager udgangspunkt i jeres hverdag – i jeres konkrete arbejdssituationer, erfaringer, eksempler, faglighed og ønsker. Mit kursus i traumebehandling har fokus på jeres behov.

Hvorfor ‘Traumebehandling med fokus på kroppens ressourcer’?

Kurset er til dig, der arbejder som terapeut, psykolog, behandler eller er inden for samme fagområde. Du skal ønske ny viden om den kropsorienterede tilgang til arbejdet med traumer. 

Kurset giver dig de vigtigste værktøjer til behandling af stress og traumer.

Praktiske informationer

Antal deltagere: 12

Pris: 17.000 kr.

Flere deltagere: kontakt Betterflow for at aftale pris

Varighed: To til tre dage.

Sted: Jeg kommer ud til dig med kurset

Transport: Prisen er ekskl. transport. Transport faktureres efter Statens gældende takst pr. km. kr. 3,73 (20203, samt kørselstid kr. 500,00 pr. time.

“Vi gik derfra med en dejlig oplevelse i krop og sind”

 “En dejlig, rolig dag med fokus på nærvær, nervesystem og kropslige, regulerende øvelser. Inge er dygtig til at formidle komplekst stof enkelt. og til at balancere teori med praksis og øvelser, så vi gik fra dagen med en rigtig god oplevelse i krop og sind”

Lea Gaulshøj Thomsen

Daglig leder

Selvhjælp Silkeborg

 

“Inge har stor familieterapeutisk erfaring, og hun krydrer undervisningen med pædagogiske handlemuligheder”

”Når man går hjem og forsøger at anvende det, man lige har lært på et kursus, med det samme, har kurset været godt. Sådan er Inges kursus. Jeg blev rørt flere gange i løbet af kurset. Fysisk, sansemæssigt, følelsesmæssigt og mentalt. Rummet var fyldt af overraskende godmodig latter og varme øjne, lidt efter af dyb alvor og indlevelse. Kurset var trygt, og trygheden blev langsomt opbygget gennem blide, sjove, interessante øvelser, hvor vi mærkede egne og andres grænser, følelser og kroppe. Børn blev nævnt mange gange. Inge har meget stor børne- og familieterapeutisk erfaring, og hun krydrer undervisningen med pædagogiske handlemuligheder. Kurset var velunderbygget og eksemplificeret. Vi blev klædt på til at sidde i klient-terapeut-situationen med terapiens blide, rolige og kropslige metoder. Tak til Inge for et dejligt og indholdsrigt kursus, hvor jeg kørte beriget og glad hjem.

– VIVI LARSEN, AKT LÆRER.

“Hvis du skal forkæles med indsigt og fordybelse, skal du vælge Better Flow”

“Hvis du skal forkæles med indsigt og fordybelse, skal du vælge Better Flow. Jeg har selv været på et tredages kursus, og jeg er i høj grad fyldt op – på alle hylder. Inge er en meget usædvanlig kvinde med blik for udvikling gennem en omsorgsfuld og klog behandling, der efterlader dybe, helende spor. Jeg kan kun give den bedste anbefaling i forhold til udbytte og indhold.”

– KIRSTEN ALSTRUP, FAMILIETERAPEUT, SUPERVISOR OG ORGANISATIONSKONSULENT.