+45 2872 5125 im@better-flow.dk

KURSUS I TRAUMEBEHANDLING: ‘Traumer er ikke en livstidsdom’

Bestil mig til at holde et kursus hos dig!

Det lærer du på ‘Traumer er ikke en livstidsdom’

To dags kursus

Du får en dybere teoretisk og praktisk viden i, hvordan du bedre kan stabilisere din klients nervesystem og arousal niveau og øge klientens robusthed. Du bliver undervist i, hvilken betydning det har at have fokus på kropssansninger, og at der er andre metoder til selvregulering end den kognitive.

Du lærer om hvad der sker i kroppen efter traumatisering, hvordan traumer kan forløses med en kropslig tilgang, hvordan du undgår retraumatisering, og du får konkrete øvelser, du kan anvende i terapien. 

Du kommer selv på arbejde. Kroppen er dit redskab, og det er vigtigt, at du ved, hvordan øvelserne mærkes på egen krop, inden du skal ud og anvende dem i praksis. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser. 

Jeg tilpasser kurset, så det bliver skræddersyet til dig, dit netværk, din afdeling eller dine kollegaer. Det er vigtigt, at kurset tager udgangspunkt i jeres hverdag – i jeres konkrete arbejdssituationer, erfaringer, eksempler, faglighed og ønsker. Kursus i traumebehandling har fokus på jeres behov.

Hvorfor ‘Traumer er ikke en livstidsdom’?

Kurset er til dig, der arbejder som terapeut, psykolog, AKT-lærer, er plejeforældre eller er inden for samme fagområde. Du skal ønske ny viden om den kropsorienterede tilgang til arbejdet med traumer. 

Kurset varer to dage og er et basiskursus i traumeforståelse til behandling af børn og voksne ramt af stress og traumer.

Praktiske informationer

Antal deltagere: 12

Pris: 17.000 kr. pr undervisningsdag 

Flere deltagere? Kontakt Betterflow for at aftale pris.

Varighed: To til tre dage.

Sted: Jeg kommer ud til dig med kurset

Transport: Prisen er ekskl. transport. Transport faktureres efter Statens gældende takst pr. km. kr. 3,73 (2023), samt kørselstid kr. 500,00 pr. time.

“Det var et fantastisk kursus i kropslig traumebehandling”

“Inge har lavet en så fin og let forståelig forklaring på, hvordan vores fysiske nervesystem reagerer. Det var et fantastisk kursus i somatisk traumebehandling. Jeg er så taknemmelig for de metoder og tips, som jeg har med mig fra kurset. Det absolut bedste er, at jeg allerede nu har kunnet hjælpe flere af mine klienter til at få et bedre udbytte af behandlingen.”

– BODIL BASSE, KROPSTERAPEUT

“Kurset var mere anvendligt i mit arbejde end jeg havde forventet”

Kurset var gennemført professionelt, meget inspirerende, og jeg har lyst til at komme igen. Der var varme, ro, nærvær og ordentlighed på kurset. Kurset var endnu mere håndgribeligt og anvendeligt i mit arbejde, end jeg havde forventet. Inge er ordentlig, autentisk, inspirerende og dygtig. Jeg vil anbefale kurset, fordi det giver så meget mening at kigge på kroppen, især i forhold til børn, der har det svært.”

– JULIE BULL SØRENSEN, SPECIALPÆDAGOG PÅ BAKKESKOLEN