+45 2872 5125 im@better-flow.dk

Efteruddannelse i traumebehandling til dig der til dagligt arbejder med traumatiserede mennesker

Efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling: Er du professionelt engageret i arbejdet med mennesker, der har oplevet traumatiske hændelser og kæmper med eftervirkningerne? Det viser sig ofte, at et fokus på den traumatiseredes fysiologi er nøglen til bedring. Hvorfor ikke assistere med at genoprette balance i den autonome nervesystem?

Traumer kan manifestere sig forskelligt afhængigt af individet og de specifikke omstændigheder de har været udsat for. Selv efter år med terapi og behandling, kan traumer forblive dybt forankrede i kroppen. Jeg er overbevist om, at heling også kræver en kropslig intervention, ikke kun samtaler om de traumatiske oplevelser.

Ved Better Flow lægger vi vægt på en holistisk kropstilgang, som omfatter relationen mellem behandler og klient, stemmeføring, og fysisk berøring. Vi integrerer også naturens helbredende kræfter i vores behandlingsmetoder. Min erfaring gennem årene har bekræftet, at en kombination af kropslig terapi og naturoplevelser effektivt kan genoprette balance og fremme heling hos personer ramt af traumer.

Opdag hvordan du kan forvandle din praksis og tilbyde dybdegående heling med vores certificerede efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling. Udforsk mere om programmet og tilmeld dig hos Better Flow for at starte din rejse mod at blive en specialist i kropsbaseret traumebehandling.

Efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling

Jeg tilbyder en 2-årig certificeret efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling. Denne efteruddannelse er skabt til at fordybe din forståelse og anvendelse af diverse kropslige teknikker til behandling af traumer. Gennem en bred vifte af metodiske tilgange lærer du, hvordan kroppen og naturen kan blive centrale redskaber i helingsprocessen.

Denne efteruddannelse er ideelt for dig, der allerede arbejder professionelt med traumer og søger at udvide din ekspertise med effektive, kropsbaserede metoder. Her får du muligheden for at udforske, hvordan kropslig terapi kan anvendes til at adressere og forløse de komplekse eftervirkninger af traumer.

Tag din praksis til et nyt niveau med vores efteruddannelse, hvor teori og praksis går hånd i hånd for at sikre en dybdegående, praktisk forståelse af traumebehandling.

Workshop dansen med nervesystemet ved hjælp af bevægelse, berøring og natur.

Tilbyd dig selv en dybdegående introduktion til, hvordan kroppen kan spille en central rolle i forløsningen af traumeenergi. Denne workshop er designet til praktiserende behandlere af traumer, der ønsker at integrere kropslige øvelser i deres terapeutiske arbejde. Workshoppen omfatter praktiske øvelser, en introduktion til kroppens dynamik i traumearbejde, og en teoretisk gennemgang af det autonome nervesystem. Deltag og få ny indsigt og teknikker til at støtte dine klienters helingsproces.

Undervisning, foredrag og kurser

Jeg tilbyder et bredt udvalg af undervisningsforløb, efteruddannelser, foredrag, og kurser fokuseret på traumer og deres behandling. Uanset om det er til dit professionelle netværk, din afdeling, eller dine kolleger, kan du booke mig til at komme ud og levere skræddersyet, engagerende og informativt indhold.

Med erfaring i at undervise over hele Danmark, er jeg fleksibel med hensyn til placering og tilpasser indholdet specifikt til dine behov og den kontekst, du arbejder i.

Tag skridtet mod at berige din og dine kollegaers faglige udvikling ved at lære mere om, hvordan traumer påvirker os og hvordan de bedst behandles – direkte i jeres eget miljø.

Supervision

Jeg tilbyder professionel supervision til både enkeltpersoner og faggrupper, som kan foregå enten på din arbejdsplads eller i min klinik i Langå nær Randers. Min unikke tilgang til supervision er kropsligt orienteret og integrerer neuroaffektive og oplevelsesorienterede metoder med somatiske praksisser. Dette sikrer et helhedsorienteret fokus på det hele menneske.

Ved at anvende disse metoder fremmer jeg en dybere forståelse af de psykologiske og fysiske aspekter, som spiller en central rolle i faglig udvikling og personlig velvære. Supervisionen er designet til at støtte dig i at udvikle nye kompetencer og forbedre dine interventioner i arbejdet med klienter.

Uanset om du søger personlig supervision eller som en del af et fagligt team, tilbyder jeg et tilpasset forløb, der møder dine specifikke behov og fremmer både faglig indsigt og personlig vækst.