+45 2872 5125 im@better-flow.dk

Efteruddannelse i traumebehandling til dig der til dagligt arbejder med traumatiserede mennesker

Efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling: Er du i dit daglige arbejde i kontakt med mennesker, som på et tidspunkt i livet har været udsat for et traume, og som i dag har svært ved at fungere optimalt på grund af disse hændelser? Min erfaring er, at 9 gange ud af 10, hjælper det at kigge på fysiologien hos den traumatiserede. Hvorfor ikke hjælpe den traumatiseredes autonome nervesysten tilbage i balance?

Et traume kan opstå af forskellige årsager og blive udløst af mange forskellige situationer. Det er forskelligt fra person til person. Med tiden kan et traume sætte sig i kroppen, også selvom man i flere år har gået i terapi, og fået behandling for traumet. Min overbevisning er, at kroppen også skal have hjælp til at komme sig, og at det ikke kun sker ved at tale om tingene.

Hos Better Flow er fokus på den kropslige tilgang, på relationen, stemmeføringen og på berøringen. At bruge naturen i behandlingen da den er med til at heale os på en naturlig måde. Min erfaring, igennem flere år, har vist, at det er fantastisk at kombinere krop og natur til at skabe balance hos den traumatiserede.

Efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling

Jeg tilbyder en 2-årig certificeret efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling, en traumeuddannelse med forskellige metodiske tilgange til kropsligt arbejde med traumer

En efteruddannelse til dig, der arbejder med traumer og gerne vil lære mere om, hvordan kroppen og naturen kan anvendes som redskab til at forløse eftervirkningerne af et traume.

Kursus i traumebehandling ved hjælp af bevægelse og berøring

Jeg tilbyder et spændende endags kursus i traumebehandling ved hjælp af bevægelse og berøring.

Et endagskursus til dig, der arbejder med behandling af traumer, som gerne vil have en overordnet introduktion til kroppens rolle i forløsning af traumeenergi, eksempler på konkrete kropslige øvelser samt en kort teoretisk gennemgang af det autonome nervesystem.

Undervisning, foredrag og kurser

Jeg tilbyder en række undervisningsforløb, efteruddannelse, foredrag og kurser om traumer og traumebehandling. Book mig til at komme ud til dig og dit netværk, din afdeling eller dine kollegaer.

Jeg underviser i hele Danmark.

Supervision

Jeg tilbyder supervision til individuelle og faggrupper – enten hos dig eller fra min klinik i Langå nær Randers. Min tilgang til supervision er kropslig, så du får fokus på det hele menneske ud fra den neuroaffektive og oplevelsesorienterede metode samt somatisk.