+45 2872 5125 im@better-flow.dk

Efteruddannelse i traumebehandling til dig der til dagligt arbejder med traumatiserede mennesker

Efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling: Er du i dit daglige arbejde i kontakt med mennesker, som på et tidspunkt i livet har været udsat for et traume, og som i dag har svært ved at fungere optimalt på grund af disse hændelser? Min erfaring er, at 9 gange ud af 10, hjælper det at kigge på fysiologien hos den traumatiserede. Hvorfor ikke hjælpe den traumatiseredes autonome nervesysten tilbage i balance?

Et traume kan opstå af forskellige årsager og blive udløst af mange forskellige situationer. Det er forskelligt fra person til person. Med tiden kan et traume sætte sig i kroppen, også selvom man i flere år har gået i terapi, og fået behandling for traumet. Min overbevisning er, at kroppen også skal have hjælp til at komme sig, og at det ikke kun sker ved at tale om tingene.

Hos Better Flow er fokus på den kropslige tilgang, på relationen, stemmeføringen og på berøringen. Min erfaring, igennem flere år, har vist, at det er en fantastisk god metode til at skabe balance hos den traumatiserede.

Efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling

Jeg tilbyder en 2-årig certificeret efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling, en traumeuddannelse med forskellige metodiske tilgange til kropsligt arbejde med traumer

En efteruddannelse til dig, der arbejder med traumer og gerne vil lære mere om, hvordan kroppen kan anvendes som redskab til at forløse eftervirkningerne af et traume.

Specialisering i kropsorienteret traumebehandling

Jeg tilbyder en række specialiseringskurser, hvor jeg vil gå i dybden med udvalgte temaer du har haft/har under din efteruddannelse i kropsorienteret traumebehandling samt ny faglig viden kobles på via teori samt kropslige øvelser.

Undervisning, foredrag og kurser

Jeg tilbyder en række undervisningsforløb, efteruddannelse, foredrag og kurser om traumer og traumebehandling. Book mig til at komme ud til dig og dit netværk, din afdeling eller dine kollegaer.

Jeg underviser i hele Danmark.

Supervision

Jeg tilbyder supervision til individuelle og faggrupper – enten hos dig eller fra min klinik i Langå nær Randers. Min tilgang til supervision er kropslig, så du får fokus på det hele menneske ud fra den neuroaffektive og oplevelsesorienterede metode samt somatisk.